Disclaimer voor Re:Source

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 29/04/2024.

Re:Source, gevestigd te Breestraat 2 – 8710 Wielsbeke, België, is niet verantwoordelijk voor acties die gebruikers ondernemen op basis van de informatie op deze website, zoals uitgelegd in deze disclaimer.

Contactgegevens:
Re:Source
Breestraat 2
8710 Wielsbeke, België
Tel. +32(0)495 91 87 17
info@resourcenv.be

Algemeen

Alle informatie op deze website – https://www.resourcenv.be/ – wordt te goeder trouw gepubliceerd en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Re:Source geeft geen absolute garanties met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de gegevens vermeld op haar website. Elke actie die u als bezoeker onderneemt op basis van de informatie op deze website wordt beschouwd als zijnde op eigen risico. Prijzen en producten op de Re:Source website kunnen afwijken van de werkelijkheid. Re:Source kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten op de website, informatie, toepassingen van interactieve aard, foto’s, etc. behoren toe aan Re:Source en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het geheel of gedeeltelijk kopiëren van deze site, in welke vorm of met welke middelen dan ook, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Re:Source zal burgerlijk en strafrechtelijk worden vervolgd.

Links naar externe websites

Via onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar externe websites te volgen. Hoewel Re:Source ernaar streeft om haar website alleen te voorzien van kwalitatief goede links, hebben wij geen controle over de (aard van de) inhoud van deze websites. Links naar externe websites kunnen niet worden beschouwd als een aanbeveling voor de inhoud van deze websites. De eigenaar(s) en/of inhoud van deze websites kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen voordat Re:Source de gelegenheid heeft de betreffende (slechte) link te verwijderen.

Houd er rekening mee dat zodra u de Re:Source website verlaat, andere websites hun eigen privacybeleid en voorwaarden hebben. Re:Source heeft hier geen controle over. Wij raden u aan de voorwaarden en het privacybeleid van dergelijke sites te bekijken voordat u een overeenkomst aangaat of informatie beschikbaar stelt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, geeft u aan deze disclaimer te hebben gelezen en geaccepteerd.

Laat ons samenwerken

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je samenwerken?